Zoek jij een 19 jaar bijbaan Veldhoven?

Ben jij opzoek naar een 19 jaar bijbaan in Veldhoven? Kom dan snel solliciteren bij de McDonald’s! Hier kun jij niet alleen een zakcentje bijverdienen. Ook maakt dit bedrijf het mogelijk om meer kennis op te doen en wellicht te groeien binnen het bedrijf!

Vanaf het moment dat ik was begonnen met mijn studie merkte ik snel dat werken in de supermarkt niet ging. De studie vergt teveel tijd en daardoor kon ik niet meer werken. Hierdoor heb ik er toen die tijd ontslag moeten nemen zodat ik mij volledig kan richten op de studie. Nu dat ik een aantal taken heb gehaald wilde ik ook een bijbaantje vinden. Of dat dit nou in de supermarkt was of elders maakte mij niet zoveel uit. Zolang ik maar geld kon verdienen!

Met deze gedachten was ik op het internet gaan zoeken. Al snel kwam ik erachter dat werken bij de McDonald’s mogelijk was. Als 19 jarige heb ik er dan ook voor gekozen om te solliciteren bij dit bedrijf. Nog geen twee dagen later heb ik het bericht al mogen ontvangen dat ik op gesprek mocht komen. Uiteindelijk ben ik hier aangenomen en mag ik samen met mijn collega’s de gerechten bereiden.