Elk jaar zijn er veel ongelukken die gebeuren in de transport. Vaak genoeg zijn dit geen kleine ongelukken, maar ongelukkig die letsel brengen en soms zelfs de dood. Het behalen van een reachtruckcertificaat kan zorgen voor meer bekwaamheid achter het stuur. Dit houdt niet in dat omdat men in het bezit is van zo’n certificaat er nooit meer ongelukken zullen gebeuren, maar het zorgt er wel voor dat de kans op een ongeluk kleiner wordt.

Reachtruck

Het hebben van een reachtruckcertificaat is geen verplichting voor bestuurders. Het is wel zo dat bestuurders van een reachtruckcertificaat duidelijk instructies hebben gehad voordat ze beginnen met het besturen van de reachtruck. Het behalen van een reachtruck certificaat geeft aan dat je grondig bent “opgeleid” en dus bekwaam bent om met een reachtruck om te gaan. Op deze manier draag jij een steentje bij aan het hebben van een veilige werkplek.

Waarom haal jij jouw reachtruckcertificaat bij verkeersschool Wesseldijk

Verkeersschool

Heb jij interesse in het behalen van jouw reachtruckcertificaat? Dan is verkeersschool Wesseldijk DE verkeersschool voor jou. Wij bieden je de mogelijkheid tot het behalen van jouw reachtruckcertificaat tegen een goede prijs. Wij hanteren een 100% klanttevredenheidsgarantie en leiden je daarom zodanig op dat jij je bekwaam en klaargestoomd zal voelen om een reachtruck te gebruiken op veilige wijze. Wij hebben altijd het nieuwste materiaal en hebben de hoogste slagingspercentage. Dit betekent dat de kans groot is dat jij binnen no-time in het bezit bent van jouw eigen reachtruckcertificaat.

Heb je meer vragen over ons opleidingsaanbod? Wij helpen jou graag met het beantwoorden van al jouw vragen omtrent ons uitgebreid lesaanbod. De informatie die wij geven is altijd geheel vrijblijvend. Via onze website kun je heel makkelijk contact met ons opnemen via het contactformulier. Dit kan ook per mail of telefoon.