Een matras moet voor iedereen betaalbaar zijn, dat is onze missie. Goed slapen bereikbaar maken voor iedereen, ongeacht of je veel of weinig geld hebt. Met deze topper 160×200 heb je op een voordelige manier een nieuw matras, comfortabel slapen en toch voordelig uit zijn. Het kopen van een nieuw matras is meestal een flinke uitgave, met de topper van Perfecthomeshop ben je voordelig uit en heb je het slaapcomfort van een nieuw matras. Je hoeft je oude matras niet te vervangen, leg de topper erop en je hebt weer een goed matras.

topper 160x200

Krijg de ondersteuning die je nodig hebt

Om een goede nachtrust te hebben is je houding en voldoende ondersteuning erg belangrijk. Wanneer je dit niet hebt is de kans aanwezig dat je wakker wordt met een pijnlijk lichaam of niet uitgerust bent. De topper 160×200 voor je matras reageert op temperatuur en gewicht. Zo weet je zeker dat je altijd de ondersteuning krijgt die je lichaam nodig heeft om weer goed en lekker te slapen. Het oplegmatras kun je ook meenemen wanneer je ergens anders gaat logeren of op vakantie gaat, zo neem je overal je eigen matras eenvoudig mee naartoe.

topper 160x200

Maak je eigen droommatras

Doordat je zelf de kern en de toplaag kunt kiezen stel je altijd het voor jouw perfecte matras samen. Wat jij belangrijk vindt kun je kiezen, houd je van een wat comfortabeler matras of een stevigere aan jou de keus. Ook de topper 160×200 voldoet aan de strenge eisen die er aan een matras worden gesteld. Alle matrassen en toppers zijn door het bedrijf zelf ontwikkeld, met 50 jaar ervaring weten we precies wat wel en niet goed is voor je lichaam.

Categorieën: Wonen