Wat is een Paul Green enkellaarsje toch enig. De schoenen lopen zo lekker en natuurlijk is het daarnaast ook nog eens fijn dat de schoenen zo open zijn. Hierdoor kunnen mijn voeten tegelijkertijd dus ook makkelijk luchten. Ideaal voor verschillende momenten waar netjes gekleed van toepassing is. Natuurlijk zijn de schoenen ook ideaal om te dragen bij warm weer. De website Van Bommelschoenen verkoopt verschillende soorten laarsjes voor verschillende prijzen. Wel betaalbare natuurlijk. Ik ben enorm tevreden met mijn aanschaf daarnaast was de service online ook goed. De website navigeerde lekker vlot en ik kon alles afstemmen op het budget dat ik er daadwerkelijk voor wil betalen. 

Schoentjes

Ik hield het zelf niet alleen bij een Paul Green Enkellaarsje, maar ik besloot ook om daarnaast andere soorten schoenen van dit merk te kopen. Ik zag ook dat er sneakers waren en dat sprak mij natuurlijk weer ook aan. Ik heb de sneakers nu al 2 dagen en vindt ze enig lopen! D zelfde heerlijke betrouwbare techniek als dat er in de hakken verwerkt zijn. Natuurlijk lopen ze niet precies op dezelfde manier, maar kan je wel merken dat het om schoenen gaat die van hetzelfde merk af komen. 

Categorie├źn: Schoenen