Onlangs heb ik een afspraak gemaakt bij kapsalon De Meern. Hier ben ik al een keer eerder geweest en dit is mij bijzonder goed bevallen. Mijn haren zagen er na de knipbeurt geweldig uit en ook het beauty advies wat ik kreeg was zeer interessant. Het leek wel dat er een ander persoon naar buiten liep, nadat ik hier mijn behandeling had ondergaan. Want niet alleen heb ik hier mijn haren laten knippen, ook heb ik een make up behandeling gehad.

Deze keer heb ik een afspraak gemaakt om mijn haren te laten kleuren. Welke kleur weet ik nog niet, maar daar kan Sabina Biqua mij zeker verder mee helpen.

Afspraak bij kapsalon De Meern maken

Elke keer dat ik een afspraak heb gemaakt bij deze kapper ben ik best wel zenuwachtig. Niet omdat ik het erg vind om hierheen te gaan, maar juist omdat ik het zo spannend vind hoe ik eruit ga zien. Een afspraak maken hier bij Sabina Biqua is alleen voor vrouwen. Voordat zij hier aan de slag gaan heb je eerst een gesprek waar jij jouw wensen kenbaar kan maken. Hierna gaan zij aan de slag en maken van jou een geweldige verschijning.