Op de site van kissgeboortekaartjes.nl kun je verschillende lieve geboortekaartjes vinden. Ook zijn de kaarten leuk en kleurrijk versierd, waardoor het zowel voor de zender als ontvanger een leuke manier van feliciteren is. 

Creativiteit

Op deze website zijn er velen kaarten beschikbaar waar je uit kan kiezen. Voor zowel jongens als meisjes. Er zijn zelfs kaarten beschikbaar voor tweelingen. Ook is er een mogelijkheid om zelf de kaarten te ontwerpen. Dit is een leuke toevoeging vooral voor de mensen die een origineel kaartje willen verzenden en of mensen die de standaard ontwerpen van de site niet leuk vinden. De standaard kaarten zijn ook aan te passen qua formaat en vorm. De enveloppen zijn in verschillende kleuren beschikbaar en bedragen 25 cent. Ook zijn er speciale enveloppen beschikbaar in de kleuren: goud, parelmoer, zilver en kraft. De kosten voor deze speciale enveloppen bedragen 10 cent hoger dan de reguliere kosten. Dit zijn allemaal leuke toevoegingen en mogelijkheden voor een lief geboortekaartje. 

Bruikbaarheid 

Wat ook een belangrijke rol speelt in het maken en verzenden van een lief geboortekaartje, is de bruikbaarheid van de site. De gebruiker wil alles gemakkelijk kunnen vinden en zonder moeite door de site kunnen navigeren. Gelukkig is dit op kissgeboortekaartjes.nl geen probleem. Alles wordt duidelijk aangeduid en is snel vindbaar. Ook is er een zoekbalk beschikbaar zodat alles nog sneller zal gaan. Dit is een pluspunt voor zowel de gebruiker als de site zelf. 

Categorieën: Geboorte

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *