Ik weet nog goed hoe ik jarenlang ontevreden was met mijn badkamer. Het leek allemaal zo klein en ik wilde graag het comfort meemaken van een vijfsterrenhotel. Daarom besloot ik: ik wil een inloopdouche kopen! Maar past dat wel? En is dat niet enorm duur? Dat valt dus heel erg mee! Omdat het om een grote keuze ging wilde ik zeker weten professioneel geholpen te worden met de zekerheid dat ik niet te veel zou betalen voor hoge kwaliteit

De ideale winkel voor badkamers

Ik kreeg al snel een tip van mijn zwager: ga gewoon een keer langs bij Jan van Erp! Die tip betaalde zich dubbel en dwars uit: je krijgt vrijblijvend persoonlijk advies, zodat je meteen weet wat de opties zijn voor jouw huis. Advies op maat dus! Ik ben nu een jaar verder en heb de inloopdouche van mijn dromen. Erg smaakvol en voor een mooie prijs. Ik zou je dus aanraden om snel een online afspraak te maken!

Categorieën: Wonen