Je hebt een benedenwoning met de huiskamer aan de straatkant, tevens zit de slaapkamer van je dochter er ook nog eens naast. Iedereen die langs je huis loopt kan zo naar binnen kijken, niet echt een prettig idee als je jong bent zoals je dochter. Maar ook voor jezelf in de kamer is het vervelend, door het aanbrengen van raamfolie voorkom je dat mensen die langslopen zo naar binnen kunnen kijken. Bij plakhetzelf.nl kun je zelf een ontwerp maken hoe de folie eruit moet komen te zien.

Ontwerp in de online designer

Op de website plakhetzelf.nl kun je zelf je eigen creatie ontwerpen voor de raamfolie. Afbeeldingen die perfect bij het interieur van je woning passen, of wat dacht je van een leuke grappige tekst op het raam? Niet alleen particulieren kunnen zelf de folie ontwerpen, wil je als bedrijf je eigen logo of tekst op de folie dan is dit met de online ontwerper zeer goed mogelijk. Er zijn verschillende soorten folie, folie voor langdurig gebruik en folie om toe te passen voor een eenmalig evenement of feestje.

raamfolie

Mogelijkheden

Met raamfolie kun je zeer praktische dingen in en rondom het huis doen, op de voordeur de folie aanbrengen met eruit gesneden je naam en huisnummer. Zo weet iedereen direct wie er woont, en mensen krijgen niet de gelegenheid om in je hal te kunnen kijken. Iedere afbeelding of tekst kun je uit de folie laten snijden, bedenk wel dat bij de uitgesneden letters of afbeeldingen je wel door de folie heen kunt kijken.