Op zoek naar exclusieve lounge meubels? En heb je geen idee waar je deze kan kopen? Stop dan nu met zoeken, want bij Dutch Riviera kan jij exclusieve lounge meubels kopen voor bij jou in de tuin. Dit doet vooral een erg groot verschil als jouw tuin toe is aan verandering. Dit geeft jou tuin al een heel ander jasje.

Over exclusieve lounge meubels

Bij Dutch Riviera is er een groot assortiment meubels, maar is het ook de bank die jij precies wilt? Je kan je hele bank personaliseren naar jou idee. Je kan de kleur van je nieuwe meubel uitkiezen, het materiaal, maten en andere eventuele wensen die je graag aan je tuinmeubel zou willen hebben. Je kan ook een kijkje komen nemen de showroom. Hier staan ook veel verschillende lounge banken, maar hier kan je natuurlijk om meer informatie komen vragen. Hier kan je ook je eigen lounge meubel bij elkaar zetten.

Verdere informatie

Voor meer informatie kan je ook altijd een kijkje nemen op de website van Dutch Riviera. Hier staat alles wat je moet weten om de perfecte loungebank bij jou in de tuin te krijgen. Telefonisch contact is ook altijd mogelijk. Een bezoekje bij de showroom is ook altijd mogelijk, maar let wel op de openingstijden.