Het heeft even geduurd maar wat ben ik blij dat ik deze site gevonden heb om goedkope tuinstoelen te kopen. En niet alleen goedkope tuinstoelen te kopen maar ook nog eens goede meubelen. Ik heb zelf last van mijn rug dus ik wilde wel een stoel die je ook nog kunt verstellen. Als je daar zelf geen last van hebt kun je er jezelf niets bij voorstellen maar als je lang zit op een verkeerde stoel, of in een verkeerde houding, dan is dat niet fijn als je veel last van je rug hebt. Hier heb ik de perfecte stoelen gevonden. Voor mijn man eentje, voor mezelf eentje en twee voor mijn kinderen. Ook nog eens met heerlijke kussens erin. Grijze kussens. We hebben een hond die nogal verhaart. Dat zie je dan niet op grijze kussens, dat vind ik ook wel belangrijk aan goede tuinstoelen.

Keurig geleverd

De levering was er binnen een dag. We hadden ze voor 12 uur besteld en de volgende dag waren ze er al! En dat kwam mooi uit, want het was nog mooi weer ook die dag. Dus zaten we diezelfde middag nog met een biertje met zijn vieren op onze nieuwe stoelen! Erg blij mee!

Categorieën: Wonen