EHBO instructeursopleiding

Heb je al een EHBO Cursus gevolgd en hier een diploma voor gehaald, maar wil je graag een stapje verder en andere mensen ook leren over EHBO? Dan kun je de EHBO instructeursopleiding volgen bij G4S. Hier leer je hoe je een instructeur wordt van EHBO-cursussen. Dan kun je de belangrijk informatie van EHBO leren aan andere mensen en ervoor zorgen dat de leerlingen voortaan EHBO kunnen uitvoeren. Na deze cursus heb je enorm veel kennis van EHBO en kun je dit voort vertellen.

Specificatie cursus

De EHBO instructeursopleiding is een intensieve cursus, maar hierna heb je wel een mooi diploma. De cursus duurt tien lesdagen en hiernaast heb je dan ook nog zelfstudie. Dit zal een paar uur in beslag nemen. Je hebt daarna namelijk een examen. Je krijgt er lesmateriaal bij en lunch, koffie en thee wordt verzorgd bij G4S. Na deze intensieve tien dagen en het behalen van je diploma na je examen ben je officieel een EHBO instructeur. Je krijgt er ook een eerste-hulp tas bij.

Eisen en extra informatie cursus

Als je een EHBO instructeursopleiding wilt volgen, is het natuurlijk belangrijk dat je eerst een basis EHBO cursus hebt gevolgd en gehaald. Ook is het belangrijk dat je fysiek in staat bent om EHBO uit te voeren. Je moet namelijk mensen kunnen helpen en daar moet je wel tot in staat zijn. Daarnaast is het fijn om makkelijk zittende kleding aan te hebben tijdens de cursus. Hier kun je makkelijker in bewegen. Bij G4S kun je de EHBO Instructeursopleiding volgen en hierna ben je een volleerd instructeur voor EHBO cursussen. Je kunt dan belangrijk informatie doorgeven en leren aan andere mensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *