Justfog heeft verschillende modellen in het assortiment die allemaal op een andere manier werken. Daarbij komt ook dat er nog verschillende onderdelen zijn, die van belang zijn om jouw e-sigaret te laten werken. Een van de onderdelen is de clearomizer, welke gevuld moet worden met de e-liquids om damp te produceren.

De Justfog kan verticaal bewaard worden

Justfog heeft een clearomizer die gebruik maakt van een bottom coil, die onder de clearomizer geplaatst is. Doordat jouw e-sigaret meestal verticaal geplaatst is, hoef je de clearomizer niet te kantelen om de watten van de coil doorweekt te krijgen. Je kunt de e-sigaret hierdoor eenvoudig gebruiken zonder extra maatregelen te treffen. Ook is er een luchttoevoer die je aan de onderzijde kunt regelen. Hoeveel lucht er gepakt wordt, is dus helemaal in te stellen. Veel lucht betekent dat je een klein hijsje neemt, minder lucht is een zwaardere hijs.

Een coil van organisch katoen

De coil van de Justfog clearomizer moet om de zoveel tijd vervangen worden. De eerste coil, een 14 cotton coil, is standaard meegeleverd, maar daarna zul je de coils na moeten bestellen of in een winkel moeten halen. Het organische katoen zorgt ervoor dat de pure smaak van jouw vloeistof goed naar boven komt. Ook is er een groter oppervlak katoen, doordat deze om de spiraal gewikkeld zit in plaats van door de spiraal heen. Je krijgt hierdoor meer damp en meer smaak. Let er wel op dat je dezelfde coil koopt wanneer je hem gaat vervangen. Dit is namelijk de enige die erop past en jouw e-sigaret laat werken.

Categorie├źn: Roken