Bij Bodyfit hebben ze een super Aquafinesse pakket. Het Aquafinesse pakket is een baanbrekend alles-in-één water onderhoudsproduct. Je kan het gebruiken voor spa’s. Hoe lekker is het als je in de zomer en in de winter lekker in de warme spa kan. Dat kan goed als je je sauna goed schoon houd en goed verzorgd. Ik gebruik al jaren dit pakket en mijn spa ziet er nog altijd mooi, schoon uit. Ik geniet nog elke week van een mooie schone spa. Het pakket werkt goed en zorgt ervoor dat je spa geen kalk opbouwt, dat het water kristalhelder, schoon en geurvrij is. Ook zorgt het ervoor dat de verwarming, pompen en de wanden mooi en goed blijven. Met het pakket wordt onderhoud niet alleen makkelijker maar ook de levensduur wordt hoger. 

Onderhoud

Aquafinesse pakket van Body fit 

Bodyfit is een winkel met een ruim assortiment aan zwembadproducten, spa accessoires, sauna producten, tuin accessoires en persoonlijke verzorgingsproducten zoals een aquafinesse pakket. Ze hebben een webshop met alle grote merken uit de wellness wereld. Bodyfit Wellness werkt vanuit Zeewolde, vanuit hier vinden de producten hun weg door heel Nederland. Ze hebben bij Bodyfit Wellness super snelle levering. Als je voor 15:00 besteld wordt het in Nederland de volgende dag nog bij jou thuis geleverd. Je kan de producten zien via de website, ook kan je als je interesse hebt een kijkje nemen in een van de showrooms. De openingstijden hiervoor staan op de website en hiervoor kan je een afspraak maken door te bellen naar: 036-5225532. 

Webshop

Meer informatie

Als je meer informatie wil over Bodyfit Wellness of over de producten kan je kijken op de website. Ook kan je via de website de producten bestellen. Als je vragen hebt kan je contact opnemen via een telefoontje naar: 036-5225532. Je kan ook mailen naar info@bodyfit.nl.